Програмисти, аниматори, художници и инженери обмениха идеи и показаха най-новите

...
Програмисти, аниматори, художници и инженери обмениха идеи и показаха най-новите
Коментари Харесай

Все повече игри и устройства с AI навлизат в бита

Програмисти, аниматори, художници и инженери обмениха хрумвания и демонстрираха най-новите си изобретения в Сан Франциско. Разработчиците тестват най-новото в звуковия дизайн, технологиите за хващане на придвижване и хиперреалистичната графика. Пандемията от COVID-19 беше време на взрив за развлекателната промишленост, защото множеството хора си останаха у дома и трябваше да запълнят пълноценно времето си.

Роботите и изкуственият разсъдък също участват осезаемо. Роботизирана котка, наречена Нуши, може да „ учи “ музика и да измисля истински танцови стъпки. Целта ѝ е да покаже, че бъдещето на AI не би трябвало да бъде ужасно, а може да бъде занимателно и причудливо.

 
Реалността на развиването на тези технологии ще наруши всяка част от нашето общество, просвета и живот. Ние сме тук, те са тук, с цел да поканят хората да вземат участие, да изследват света посредством игри и прототипи. Разработчиците на игри са главните иноватори в промишлеността за видеоигри.
Ишан Шапиро – креативен шеф на стартираща компания

Корейският стартъп PNI Co. показа нов симулатор на придвижване Valeg VR. Геймърите седят на сходен на табуретка контролер и употребяват краката си, с цел да се въртят на 360 градуса.Компанията твърди, че устройството оказва помощ за понижаване на прилошаването при пътешестване, което доста хора изпитват, когато употребяват комплекти за виртуална действителност.

Друг стартъп показва чисто нова гейминг платформа, наречена WOWCUBE.Устройството наподобява на кубче на Рубик, само че с дребни екрани с висока резолюция на всеки квадрат. Всички съставляват разнообразни игри и приложения. Потребителите въртят куба и играят, като някои от заглавията за класики – Pac Man и Space Invaders. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР