Професорът по природни науки в Харвардския университет физикът-теоретик Ави Льоб

...
Професорът по природни науки в Харвардския университет физикът-теоретик Ави Льоб
Коментари Харесай

Извънземен кораб лежи на дъното на Тихия океан?

Професорът по естествени науки в Харвардския университет физикът-теоретик Ави Льоб твърди, че извънземен транспортен съд се е разрушил над Тихия океан. Ученият възнамерява задача, при която да изтегли кораба от дъното, оповестява The Debrief.
Според Льоб извънземеният транспортен съд се е разрушил край крайбрежията на остров Манус в Папуа Нова Гвинея. Неговите изводи се основават на неотдавна разкрит отчет от галактическото командване на Съединени американски щати, в който се показва, че първият междузвезден обект е паднал на Земята през 2014 година Документите сочат, че най-вероятно този обект може да е астероид от друга звездна система.
" Откриването на междузвезден астероид е нова граница в нашето проучване. Основният въпрос е дали той има състав, който демонстрира неговия неестествен генезис. Ще търсим отговор и на въпроса дали някои софтуерни съставни елементи са съумели да оцелеят при конфликта " - споделя Льоб.
Професорът ще тества хипотезата си, откакто с повдигащи магнити извади обекта от дъното на Тихия океан.
" Мечтата ми е да натисна няколко бутона на функциониращо съоръжение, което е направено отвън Земята. След като извадим обекта, ще можем да изследваме междузвездната материя, нейния състав и природа ", заключи професорът от Харвард.
Преди време Льоб съобщи, че различен междузвезден обект 1I/Oumuamua, който е минал през нашата Слънчева система, може да е извънземен галактически транспортен съд. Други учени не престават да настояват, че този междузвезден обект е просто азотен айсберг.
" Какво ще стане, в случай че мобилен телефон попадне в ръцете на пещерен човек? Той цялостен живот е виждал единствено камъни, несъмнено, той ще реши, че смарт телефонът е просто бляскав камък ", парира мнението на скептиците Ави Льоб.
Професорът стои и зад самодейност за основаване на мрежа от телескопи на Земята, с цел да търсят признаци на живот отвън планетата.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР