Професор Иън Уолъс, който е работил в продължение на повече

...
Професор Иън Уолъс, който е работил в продължение на повече
Коментари Харесай

Британски психолози разкриха значението на сънищата

 1457260983_6215458884cb9d95f1116669e3b255ea
Професор Иън Уолъс, който е работил в продължение на повече от 30 години със сънищата е отделил 9-те най-популярни и описа какво значат те. Според проучването  в листата влизат: непозната стая; неуправляем транспорт; падане; полет; неподготвено  контролно или представяне; обществена голота; търсене на  тоалетна; загуба на зъби и гонене.

Ученият изяснява аргументите за възникването им и предоставя  решения.

Непозната стая – символизира изцяло развита персона, която е разкрила нова дарба. Ако сте в такава  стая – би трябвало деликатно да се огледате и да откри някакви  предмети. С тяхна помощ подсъзнанието ще ви уточни откритието.

Неуправляем превоз – значи несъразмерен надзор. Ако сте в подобен превоз – това значи, че вие  прекалено много контролирате нещо. Просто се отдайте на течението на  живота.

Падане. Ако падате това значи, че прекалено много сте се вкопчили в нещо.  Следвайте препоръките от предишния  случай и се  освободете. По време на полета се пробвайте да разгледате колкото е допустимо повече от това, което ви  заобикаля.

Полет – това е триумф. Ако летите в сънищата си – това значи, че сте се освободили изцяло от нещо и изпитвате благополучие. Най-често този сън сънуват децата.

Неподготвено контролно или презентация – знак на самооценка. Ако сънувате нещо сходно това е боязън от говорене пред аудитория. Неговата причина – несъразмерна самооценка. Опитайте се да се отпуснете и да се концентрирайте върху своите позитивни качества.

Публична голота – сън на уязвимите хора. Най-често това се случва при хора, които одобряват нещата прекалено много във вътрешността, драговолно. Преразгледайте отношението си към себе си и към другите.

Търсене на тоалетна – отводът от естественото. Според проучванията, в случай че непрекъснато търсите  тоалетна на сън – това значи, че се жертвате и потискате естествените си потребности в интерес на ползите на някого. Бъдете малко лакомец.

Загубата на зъби символизира безсилието ви  в действителния живот. Ако сте имали сходен сън – пробвайте се да го приемете като смешка или дори се посмейте.

Преследване – това е проблем. Ако сънувате, че бягате от  някой – в действителния живот имате проблем, чието решение желаете да бъде отсрочено. По време на съня се пробвайте да  видите от какво бягате. Според психолога, това би трябвало да помогне за решение на казуса.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР