Проф. Йове Кекеновски, един от водещите политици на Северна Македония,

...
Проф. Йове Кекеновски, един от водещите политици на Северна Македония,
Коментари Харесай

Проф. Йове Кекеновски ще изнесе лекция във Варна по регионални проблеми, свързани с бежанските кризи

Проф. Йове Кекеновски, един от водещите политици на Северна Македония, някогашен кмет на град Скопие и член на попечителския свет на Черноморската академия за сигурност, ще изнесе лекция пред студенти от Варненския свободен университет и специалисти от държавни и общински структури, в която ще показа визията си по политиката на Европейски Съюз за разрешаване на рецесията с бежанците и мигрантите и въздействието й върху страните от Западните Балкани.

Събитието ще се организира на 13 март 2020 година във ВСУ „ Черноризец Храбър “. То е част от серията лекции „ Leaders Lecture Series “ на Черноморската академия за сигурност и се организира с поддръжката на американската компания „ Гузик техникл ентерпрайсис “.
Курсът „ Leaders Lecture Series “ е ориентиран към студенти, които се образоват в бакалавърските и магистърските стратегии на Варненския свободен университет - „ Национална сигурност “, „ Политически науки “, „ Киберсигурност “, „ Интелигентни системи за сигурност “, а по този начин също и към специалисти от държавни и общински структури, които към този момент са показали интерес.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР