Проф. Тодор Кантарджиев призова хората да се ваксинират, тъй като

...
Проф. Тодор Кантарджиев призова хората да се ваксинират, тъй като
Коментари Харесай

Кантарджиев напрегнат. Даде опасно предвиждане

Проф. Тодор Кантарджиев прикани хората да се имунизират, защото това е единственият вид да се оправим с коронавирус рецесията.

" В началото на четвъртата вълна сме и не съм огромен оптимист. Затова желая да се обърна към българските жители:

" Хора, ваксинирайте се, апелирам ви се! Нито системата, нито ограниченията ще могат да ви предпазят от инфекцията! ", прикани Кантарджиев, който е съветник по имунизациите към Столичната община, в изявление за телевизия " България On Air ".

" Мисля, че случаите ще се усилват и може би в края на този месец ще бъдем някъде на дневна база към 2 500, 3 000 дневно, което, повярвайте, е доста ", предизвести проф. Кантарджиев.

" Още няма доста случаи. Не е рисково да се ваксинирате. Няма да се болестите, както ставаше в третата вълна, на опашката.

Българинът би трябвало да знае следното - споделям си го като българин на българи - българинът обича да минава сред капките. В момента не може. Ще ви кажа за какво.

Когато беше уханският вид пролетта на предходната година и имаше болен човек от фамилията, вероятността различен член от фамилията да се болести, беше 40%.

При английския вариант - 70%. Сега е съвсем необикновено да имаш болен в фамилията, ти да не си имунизиран или преболедувал, и да не се разболееш. Новият индийски вид е доста прихватлив, доста елементарно се заразяваш. "

И за край прикани - пазете децата!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР