Проф. Кантарджиев има доста висок рейтинг. Пандемията му го вдигна.

...
Проф. Кантарджиев има доста висок рейтинг. Пандемията му го вдигна.
Коментари Харесай

Калканджиева с неочаквана изповед за Кантарджиев

" Проф. Кантарджиев има много висок рейтинг. Пандемията му го подвигна. Освен това е извънреден със своето държание и мнения. Аз доста мъчно бих могла да се измервам с него ", съобщи Жени Калканджиева.

Тя е фенка единствено на две риалита - " България търси гений " и " Като две капки вода ". Нея обаче не са я канили в журито на обичаните й излъчвания. Калканджиева търси пояснение в неналичието на съответното обучение, с цел да бъде оценител на музикални, артистични и денс способности.

" Истината е и че аз се уморих от толкоз доста участия в шоупрограми. Достатъчно известна съм и считам, че в действителност е време да дам път на по-младите ", счита ексмоделката. Тя харесва шоупрограми, в които няма напрежение, злословия, одумване, говорене зад тила... " Дори в готварските излъчвания, даже в " Ергенът ", даже в спортните като " Сървайвър " има доста напрежение, доста интриги... И когато се прибера у дома, вместо да се стоварвам и да се усещам добре, да ми е прелестно, те ме натоварват ", довери шестата в света по хубост българка.

Калканджиева разкри, че в " Ергенът " са взели участие две девойки от нейната фешън организация. " Едната е Дениз, която продължава да работи в организацията, а другата е Марта. Тя пристигна в организацията преди 15 години ", сподели за изданието най-красивата българка. " Ергенът " не е от обичаните риалита на Жени Калканджиева, само че тя гледала някои епизоди със спотаен мирис поради Дениз и Марта, написа столичен всекидневник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР