Проф. д-р Андрей Чорбанов, директор на департамент Имунология“ в Института

...
Проф. д-р Андрей Чорбанов, директор на департамент Имунология“ в Института
Коментари Харесай

ИТН пуска проф.Чорбанов водач на листа във Велико Търново

Проф. доктор Андрей Чорбанов, шеф на департамент „ Имунология “ в Института по микробиология на Българска академия на науките, още веднъж е лидер на листата на партията на Слави Трифонов „ ИТН “ за Великотърновския изборен регион. Ученият и на идните избори ще води и листата на 23-ти изборен регион в София, написа " Борба ". Така микробиологът се изправя в борбата за място в новия парламент против министъра на опазването на здравето проф. доктор Костадин Ангелов, който е първи в листата на ГЕРБ и водачът и лидер на листата на „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов.

Втори в листата на „ ИТН “ за района е юристът и регионален координатор на партията Момчил Иванов. Трети е Христо Дочев от Русе. Той е лекар по конституционно право и дълготраен учител в СА „ Димитър Ценов “. В момента преподава в Медицинската академия в Плевен.

На изборите през април проф. Чорбанов влезе в Народното събрание от София, а юрист Момчил Иванов и Христо Дочев бяха народни представители от Великотърновския четвърти изборен регион.„ Има някои нови лица, само че те са на последните места в листата. Нещо, което е работещо, не се трансформира “, разяснява регионалният координатор на Политическа партия „ ИТН “ във Велико Търново юрист Иванов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР