Проектът за трасето, на което стана тежката автобусна катастрофа край

...
Проектът за трасето, на което стана тежката автобусна катастрофа край
Коментари Харесай

„Трейс груп”: Проектът за трасето край Своге е на АПИ

Проектът за трасето, на което стана тежката автобусна злополука край Своге със 17 починали, е направен от АПИ, оповестиха от компания „ Трейс груп” в писмо до медиите.

"Договорът за осъществяване на плана е подписан по Договорни условия за създаване на строителни и инженерни работи, проектирани от Възложителя. Участници в плана са Възложителят – в лицето на АПИ, Фирма „ Инженер”, представляваща и гарантираща ползите на страната в процеса – в този случай тази функционалност се извършва от „ Мот Макдоналд”, известна английска инженерингова компания, Изпълнител, Надзор и Проектант”, показват от „ Трейс груп”.

В писмото е обяснено още, че планът за даден път се дава към този момент утвърден от Възложителя на Инженера и Изпълнителя. От компанията показват още, че в съответния случай това е осъществено според договорните условия. От „ Трейс груп” разясняват и данните, че АПИ неведнъж са ги алармирали за проблеми с пътя – „ уведомяваме ви, че когато сме получавали преписка, правилно адресирана съгласно условията на договорните условия, сме реагирали съгласно предписанията на договора”.

„ Ние сме отстранили всички безспорни искания по гаранционната ни отговорност, които са били правилно претендирани според договорните условия”, пишат от „ Трейс груп”.

Те прецизират, че са употребявали няколко упълномощени лаборатории. Накрая в писмото се показва, че „ Трейс груп” е една от дребното строителни обществени компании у нас с кристално ясна благосъстоятелност и капитал на Софийската Фондова Борса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР