Проектът на Българската федерация по художествена гимнастика ще се излъчва

...
Проектът на Българската федерация по художествена гимнастика ще се излъчва
Коментари Харесай

Пътят на Златните момичета на България към олимпийския връх

Проектът на Българската федерация по художествена гимнастика ще се излъчва всяка събота от 15:00 ч.

От тази събота (20 януари) в ефира на бТВ започва специфичната документална поредност „ Пътят “, основана от Българската федерация по художествена гимнастика. Всяка събота от 15:00 ч. феновете ще могат да проследят „ пътя “ на Златните ни девойки към спечелването на олимпийската купа от българския отбор на Игрите в Токио през 2021 година

Поредицата включва достоверни фрагменти, съчетаващи завладяващи истории и вълнуващи моменти на българските олимпийски шампионки, сграбчили златния орден от Токио 2020. „ Пътят “ изобилства от невиждани досега моменти от Япония по време на пандемията, както и от „ кухнята “ на националния тим по художествена гимнастика.

Специалният план на Андрей Андонов се концентрира върху последния месец преди началото на Игрите и финалния лагер на българските гимнастички преди Олимпиадата, връщайки публиката към неповторимата атмосфера на най-голямото спортно събитие в света.

Поредицата има за цел да популяризира българския дух, еднаквост и храброст и да вдъхне самочувствие на всеки българин, докоснал се до магията на това историческо за българската художествена гимнастика премеждие.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР