Продължават трагичните новини около момчето от Монтана, което се размаза

...
Продължават трагичните новини около момчето от Монтана, което се размаза
Коментари Харесай

Драмата продължава! Сестрата на Никола, чието гадже загина в меле край Враца, е бременна


Продължават трагичните вести към момчето от Монтана, което се размаза в петък вечерта на обхода на Враца, оповестява BulNews.bg. Оказва се, че по-голямата сестра на Никола Ненчов-Моника, е бременна в осмия месец и околните й се чудели по какъв начин да й оповестят за злополуката. Едва в събота към обед 25-годишната жена научила за тежкия случай и незабавно тръгнала към болничното заведение във Враца.

Лекарите от хирургично поделение на МБАЛ „ Христо Ботев “, където е изместен Никола (на снимките), й разрешили да види брат си, който обаче е в медикаментозна кома поради тежката черепно-мозъчна контузия. Гипсирана е и дясната му ръка, която е най-пострадала при злополуката. След като чула положителни вести за неговото здравословно положение, тя се върнала в Монтана, защото се грижи за болното си братче. Пострадалият Никола има още един брат и две сестри.

Майка им е умряла, а бащата отдавна не демонстрира никакъв интерес към децата си. Най-малкото момче е болно от церебрална парализа и даже неотдавна имаше благотворителна акция за събирането на средства за негово лекуване.

В персоналния профил на Никола във фейсбук е цялостно със фотоси на разнообразни модели от обичаната му марка БМВ. В трагичния петък Никола си купил колата от София и тръгнал да се прибира с приятелката си Маргарита, която работи в столицата. Веднага откакто взел БМВ-то, той се обадил на сестра си Моника, с цел да се похвали и заречен вечерта да се почерпят в Монтана. На обхода на Враца обаче момчето губи надзор над автомобила и се забива челно в софийски ТИР. При свирепия конфликт Никола оцеля, само че в болничното заведение от контузиите си умря неговата другарка Маргарита Данчова от монтанското село Медковец.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР