Продължават спекулациите със съдбата на футболните първенства в Европа.Предстоят няколко

...
Продължават спекулациите със съдбата на футболните първенства в Европа.Предстоят няколко
Коментари Харесай

Английското първенство тръгва на 12 май?

Продължават спекулациите със ориста на футболните шампионати в Европа.

Предстоят няколко дни до следващата среща на клубовете във Висшата лига, на която се чакат значими решения за бъдещето на шампионата. В този интервал всекидневно британските медии разгласяват нови и нови сюжети за края на акцията.

Днес " Дейли Мейл " стартира оптимистичната версия, че сезонът ще бъде възобновен още в първия уикенд на май, като проектът е да приключи до 12 юли. 

Според изданието е значимо Висшата лига да завърши най-късно до 16 юли поради договорите с телевизионните компании. След тази дата " Скай спортс " " Би Ти Спорт ", както и фирмите, които имат правата за лъчение в чужбина, могат да предявят искания в размер на 762 милиона паунда.

Мачовете ще се без аудитория, без представители на медии, с минимално количество публични лица, както и напълно базов ефирен екип, който да обезпечи излъчването, написа Фокус. Екип за незабавна здравна помощ също е наложителен.

Ако се вземе това решение, най-голяматга наслада ще е за Ливърпул, тъй като на отбора му трпябват още две победи, с цел да бъде формален първенец.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР