Продължават репетиции на военновъздушните и военноморските сили за парада на

...
Продължават репетиции на военновъздушните и военноморските сили за парада на
Коментари Харесай

В парада за 6 май ще се включат 1000 военнослужещи

Продължават подготовки на военновъздушните и военноморските сили за парада на 6 май.   По стратегия сред 8:30 и 9:30 часа участниците във военния церемониал трябваше да създадат подготвителни полети над София, само че поради неприятното време те ще стартират по-късно.

Този церемониал ще е първият от три години насам. В него ще вземат участие 1000 военнослужещи.

Заради организацията на парада в центъра на столицата се постановат ограничавания на придвижването, на престоя и паркирането. Забраните засягат региона сред Националната художествена изложба и Българската национална банка.

Започнаха подготовките за честванията за Деня на храбростта

Първите забрани влизат в действие още през днешния ден, когато след 14 часа ще стартира разчистването на колите в региона на площад " Княз Александър I ".

До приключването на парада на 6 май е неразрешено паркирането и в региона на улиците " Московска ", площад " Народно заседание ", площад " Николай Гяуров ", площад " Независимост " и площада към " Александър Невски ". Забранено е прекосяването и паркирането още и в региона на Българска академия на науките, Военния клуб, Министерството на защитата и Ларгото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР