Продължават ремонтните дейности в района на Музикалното училище, видя репортер

...
Продължават ремонтните дейности в района на Музикалното училище, видя репортер
Коментари Харесай

Вижте как продължават ремонтните дейности в района на Музикалното училище

Продължават ремонтните действия в региона на Музикалното учебно заведение, видя кореспондент на Varna24.bg .

Днес машина отстранява горния пласт на остарелия асфалт по улица " Стефан Караджа " и приготвя трасето за преасфалтиране.

До момента са сменени тротоарните настилки и бордюри от кръстовището на улицата с бул. " Сливница " до бул. " Цар Освободител ". Премахнати са и старите стълбове на уличното осветяване и са инсталирани нови.

Вижда му се краят, кръстят се живущи в региона, които неведнъж са алармирали, че там е като в пустинята - прахоляк на вълни се носеше поради ремонтите. През деня бе по-спокойно, въпреки всичко хората работят, само че вечерта всевъзможни гамени махат прегражденията по затворените прави, и форсират колите си, вдигайки прахоляк до небесата, разказваха хората.

Те се надяват Общинска полиция да почне да си прави работата и да обикаля из тези улички, където вечерта е пъкъл. Тогава стотици варненци и посетители на града слизат с колите си, с цел да посетят питейни заведения и заведения за хранене край плажа. Паркират ги неуместно, като постоянно запушват гаражи, а в тези часове на денонощието " паякът " не работи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР