Продължаваме разговорите с Има такъв народ по политическата декларация. Срещата

...
Продължаваме разговорите с Има такъв народ по политическата декларация. Срещата
Коментари Харесай

БСП иска корекции в политическата декларация на ИТН

Продължаваме диалозите с " ИТН " по политическата декларация. Срещата сред работните експертни групи на двете партии ще се организира на следващия ден от 10.00 ч., обясни лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти.

" Искаме да се създадат някои корекции. Например, през вчерашния ден ви споделих по преразпределението на разноските от Брутният вътрешен продукт. Имаме забележки по някои от текстовете в част от " Образование ". В декларацията има цялостен абзац за земеделие, който ние не сме обсъжали. Сигурно има и други неща. Бъдете сигурни, че на следващия ден след приключването на диалозите, още веднъж ще ви осведомяваме ", уточни още Нинова. 

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява и тематиката със съглашението. " Те не желаят да подписват многостранно, съдружно съглашение, само че ние гледаме на този документ, който те предложиха като на основа, върху която да стъпим. Продължават диалозите по какъв начин тъкмо да оформим това единодушие за поддръжка ", изясни още Корнелия Нинова. 

По думите й до самото гласоподаване на държавното управление има време за диалози.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР