Продължаваме промяната“ ще бъде първа политическа сила, ГЕРБ нямат шанс.

...
Продължаваме промяната“ ще бъде първа политическа сила, ГЕРБ нямат шанс.
Коментари Харесай

Сводни хора и обща кауза в следващия парламент

„ Продължаваме промяната “ ще бъде първа политическа мощ, ГЕРБ нямат късмет. Това съобщи съпредседателят на партията Кирил Петков в предаването „ Стълбището “ по Дарик Радио. Според Петков има огромна част от българското общество, която споделя, че България би трябвало да бъде друга. „ Те са същинският поръчител, че ГЕРБ няма да бъде първа политическа мощ “, безапелационен бе Петков. Според него държавното управление му е било свалено от корумпираните хора, които се хранят от публичните средства плюс съветския интерес

„ Магнитски “ просто пусна прожекторите

Според Кирил Петков описът със глобените по закона „ Магнитски “ просто е пуснал прожекторите, само че проблемите би трябвало да си ги реши страната ни. „ България би трябвало да спре да търси избавител. Те споделиха, че някой е давал пари на Горанов, които той да два на други чиновници, с цел да сменят законодателството в интерес на хазарта. Единственият, който може да каже на групата си да смени законодателството, това е министър-председателят. Те поставят „ Магнитски “ с концепцията малко да ни разсънят “, разяснява Петков.

Общото сред „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “ и Явор Божанков е, че той взима решенията си съгласно моралния му компас.

„ Докато видяхме, че другите в Българска социалистическа партия гласоподаваха под строй, Явор Божанков гласоподава за това, което счита за вярно. Тази независимост да взимаш най-правилното решение съгласно моралния ти компас, е това, което ни сплотява “, разяснява Петков.

Според него, с цел да се извърши със смисъл девизът „ Съединението прави силата “, това би трябвало да се направи първо отвън Народното събрание. „ Тогава болшинството ще бъде обикновено отразено. Трябва да спрем да се разделяме на политиците и жителите. Работата ни е обща. Очакваме над 121 депутати “, съобщи Петков.

Искането за импийчмънт на президента беше предизвестие, че сме парламентарна република

„ Това, което ген. Атанас Атанасов сподели за импийчмънт на президента, беше предизвестие, че сме парламентарна република и решенията на Народното събрание би трябвало да се почитат. Не можем да отречем, че тогава, когато подкрепихме Румен Радев, той беше част от площада. Когато работихме дружно и бях негов министър не мога да отрека, че той не ми се обади нито един път да ми каже не върви в ББР “, разяснява Петков и посочи, че това обаче не го оправдава за решенията, които взима в този момент. „ Истината е, че няма по какъв начин мирът да бъде на цената Украйна да бъде завладяна. Няма по какъв начин сигурността на газовите доставки да е връщане към „ Газпром “, акцентира той.

Срокът за еврозоната не е изцяло изтърван

Според Кирил Петков финансовият министър Росица Велкова не посочила водачество. „ Инфлацията пада и можехме да имаме този порив и воля да приказваме с Европейската централна банка. Този период не е изцяло изтърван. Ако имаме същинско постоянно държавно управление, мисля, че е допустимо да влезем в период, в случай че не – постоянно можем да се забавим с 6 месеца “, разяснява още Кирил Петков.

Следвайте ни във,и

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР