Продължаваме промяната са готови да предложат нов кабинет, дори и

...
Продължаваме промяната са готови да предложат нов кабинет, дори и
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Кирил Петков - в готовност да отстъпи премиерския пост

" Продължаваме промяната " са подготвени да предложат нов кабинет, даже и с различен министър председател от партията, в случай че настоящето държавно управление падне на идния избор на съмнение. Готови сме и за двата сюжета. Това съобщи пред Българска национална телевизия министър председателят Кирил Петкое.

Борим се за всеки самостоятелен глас, за всеки, който не желае да хвърли България в рецесия. Аз персонално - да не се наскърбяват сътрудниците, ще продължа да контактувам с всеки народен представител, решил да поддържа България и това ще продължи до вота, сподели още той.

Ако държавното управление падне, ще стартираме съдружни договаряния не с ГЕРБ, не с Движение за права и свободи, не с Костадинов и не с Има Такъв Народ с водач Слави Трифонов, а с всички самостоятелни депутати във всички тези партии ", изясни министър председателят. Трябват ни шест индивида да отвоюваме България от задкулисието и аз имам вяра, че ще ги намерим, убеден е Петков.

На въпроса дали е подготвен да даде опция на държавно управление с различен министър председател от " Продължаваме промяната ", Петков отвърна: " Никакъв проблем, доста одобрявам сътрудниците си ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР