И съботният ден мина под знака на побоищата от петъчния.

...
И съботният ден мина под знака на побоищата от петъчния.
Коментари Харесай

ДЕНЯТ: Сребреница и Тръмп - лъжи и пържени пилета

И съботният ден мина под знака на побоищата от петъчния. Спецификите на нашия футбол, неразбираеми за чужденеца - каквито например са Боби Михайлов или броят на дамите на сина му, включват това, че в тази ситуация се избиват последователите на тимове с едно и също име - ЦСКА.

Вътрешният министър Калин Стоянов заключи в типичния дух на милиционерска мъдрост, че това били " грозни подиуми ". А, стига бе!

Забавно е да се следи също по този начин по какъв начин след към денонощие размисъл пропагандната машина продължава да замазва по всякакъв начин абсурда " Сребреница ". В обобщение - след мистериозно позвъняване от Вучич България аха да " вземе завоя " по значим исторически въпрос... 

Но за сметка на това ПП-ДБ иска извънредно съвещание, на което да изслушат премиера Главчев. Както би споделил Йоца Амстердама: Голям праз.

Байдън се похвали, че има подготвен кротичък проект за Газа. Ха, нека.

А съботният фейлетон на Лола - знаков за медията ни, този път е отдаден на Тръмп, " Възраждане ", Алтернатива за Германия и.. пържени пилета. Бива я да обобщава " огромната картина " - не може да й се отхвърли.

Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР