Продължаваме промяната отвърна на удара на ГЕРБ заради противоконституционното решение

...
Продължаваме промяната отвърна на удара на ГЕРБ заради противоконституционното решение
Коментари Харесай

Ответен удар! Промяната стовари върху ГЕРБ грях за пенсии

" Продължаваме промяната " отвърна на удара на ГЕРБ поради противоконституционното решение на парламент за пътищата.

-->
" Днес чухме следващата неистина от ГЕРБ, следващата борисовка по отношение на това, което се е случвало с решението за настоящия ремонт и поддръжка на пътища ", съобщи Настимир Ананиев.

През 47-ото Народно събрание бяха тествани 906 задачи на стойност 3,4 милиарда лв.. От тях се откри, че 2,4 милиарда не са настоящ ремонт и поддръжка, а са главен ремонт. Това е 15% повдигане на пенсиите за една година, добави Ананиев, разяснявайки обвиняванията на ГЕРБ.

Той изясни още, че има удостоверение от служебния министър Иван Шишков преди един месец, че изказванията в междуведомствения отчет на Министерство на регионалното развитие и МФ за 906-те задачи се удостоверяват от ДНСК. Той е бил възложен на всички депутати в предишното Народно събрание. Ананиев обаче се усъмни, че от ГЕРБ са го чели, защото там се е говорело за задачи, а не за компании. Като някои от компаниите са правили повече от едно задание.

" Консорциумът, който на автомагистрала " Хемус " изнасяше в чували милиони левове, трябваше да получи 500 милиона от тези пари, които бяха спрени с решение на Народно събрание. Така че разбирам загрижеността на ГЕРБ, само че за нас беше доста значимо общественият интерес да бъде предпазен ", сподели още Ананиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР