Продължаваме промяната не положиха сериозни усилия да направят ново правителство. Демократична

...
Продължаваме промяната не положиха сериозни усилия да направят ново правителство. Демократична
Коментари Харесай

Райчев: ДБ имат реален шанс за кабинет с третия мандат

" Продължаваме промяната " не поставиха съществени старания да създадат ново държавно управление.  " Демократична България " наподобява има максимален късмет за кабинет с третия мандат и най-вероятно третият мандат ще им бъде даден. Това е прогнозата на политолога Андрей Райчев, откакто от ГЕРБ оповестиха, че ще върнат втория.

В студиото на БТВ политологът изясни, че не всички си дават сметка, че за тези няколко месеца в България се случи голямо политическо разбъркване на върха. Политическа партия пристигнаха като обединител и центристка партия, само че напролет и след началото на войната в Украйна, почнали да променят своето наличие в дясна посока. Политическа партия към този момент не са центристката партия обединител, а дават поръчка за дясна партия, посочи Райчев.

Андрей Райчев означи, че ИТН се пробват да наберат нова височина, само че дали ще съумеят, е мъчно да се каже. Тяхната орис щяла да стане ясна това лято. По думите му изборите чукат на вратата - при започване на октомври месец - а Корнелия Нинова се държи за властта, с цел да завоюва време и да получи третия мандат, само че няма да стане.

Според политолога Нинова ще изпадне в тежко състояние. Румен Радев не желае да има служебно държавно управление, тъй като това би било голяма тежест.

В политическото пространство центърът е разкрит, а левица няма. Това е нестабилна, въпреки и краткотрайна обстановка, проучва Райчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР