27-годишният шофьор блъснал пешеходец на тротоар във Варна и причинил

...
27-годишният шофьор блъснал пешеходец на тротоар във Варна и причинил
Коментари Харесай

Задържаха шофьора, паднал в изкоп и повлякъл пешеходец във Варна

27-годишният водач блъснал пешеходец на тротоар във Варна и предизвикал гибелта му е арестуван за период до 72 часа от Окръжна прокуратура – Варна.

Предстои наблюдаващият случая прокурор да внесе в съда искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение – „ задържане под стража ".

Инцидентът е станал към 17:20 часа на 19 май 2024 година на кръстовището на бул. „ Сливница " и ул. „ Вяра ". По време на придвижването си, К.К. изгубил надзор над управлявания от него автомобил, качил се на тротоара и блъснал намиращ се там пешеходец, след което паднал в ров на строителен обект. В изкопа паднал и 72-годишният пешеходец, който умрял на място.

Направените на място проби за приложимост на алкохол и наркотични субстанции на лидера са негативни, заяви Българска национална телевизия. 

Работата по изясняване на аргументите и събитията към пътнотранспортното произшествие продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Варна. Назначени са голям брой експертизи. В идващите дни настояването за задържане по стража на К.К. ще бъде прегледано от съда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР