Джулия Фокс отпразнува две години и половина откакто не е

...
Джулия Фокс отпразнува две години и половина откакто не е
Коментари Харесай

Джулия Фокс отпразнува две години и половина откакто не е била интимна с мъж

Джулия Фокс " отпразнува " две години и половина откогато не е била интимна с мъж, похвали се самата тя.

В профила си в TikTok актрисата разкри, че е " спряла секса и в никакъв случай не се е чувствала по-добре ". Звездата не уточни причина за избора си, само че показа на почитателите си, че се е фокусирала върху други действия, написа dir.bg. 

Разбира се, правилните ѝ почитатели побързаха да я поздравят за решението, като повече от половината мнения гласят следното: " Никога не съм знаела, че аз и Джулия ще имаме нещо общо. " ; " Ти си същинска кралица. " ; " Не мислех, че в миналото ще ми дадеш още една причина да ти се удивлявам толкоз: " Джулия, ти си моят воин. "

Любовният живот на актрисата попадна в заглавията на вестниците след връзката ѝ с Кание Уест. Двамата излизаха едвам няколко месеца. Малко след края на връзките им Фокс показа в изявление за The New York Times, че в интервала, в който е била гадже на Кание, не са правили секс. " Нашата връзка не се позоваваше на това ", сподели тя.

Джулия разкри пред изданието, че двамата се срещнали на новогодишно празненство през 2021 година До февруари същата година откакто двамата прекратиха връзките си, Фокс изясни, че синът й е и ще бъде постоянно преди всичко за нея. " А до момента в който бях с Кание като че ли имах второ дете. "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР