„Продължаваме промяната“ на Кирил Петков все още няма регистрация като

...
„Продължаваме промяната“ на Кирил Петков все още няма регистрация като
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната все още без регистрация като партия

„ Продължаваме промяната “ на Кирил Петков към момента няма регистрация като партия. Това удостовери и изпълняващият краткотрайно длъжността ръководител на Народното събрание Мирослав Иванов.

Запитан дали е правилно, че Политическа партия към момента не са внесли документите си за регистрация той съобщи: „ Може би – да, не съм сигурен “.

Иванов не бил наясно дали имат проблем с марката, само че в случай че се наложи, ще си търсят друго име. По думите му това нямало безусловно никакво значение, тъй като хората познавали лицата им. „ Ние сме тук, ние ще продължим, без значение дали ще се образува нов кабинет или не “, сподели Иванов.

Припомняме, че учредяването на Политическа партия се състоя още на 15 април, само че досега регистрация липсва, като не са направени и нужните стъпки по тази причина. На прага на изборите по всичко проличава, че това е без значение, защото Петков и Асен Василев не участваха с Политическа партия като партия, а се явиха с регистрацията на ВОЛТ на Настимир Ананиев, Средна европейска класа и „ Социалдемократи “

Спор за името „ Продължаваме промяната “ се яви, откакто стана ясно, че кметът на Добрич Йордан Йорданов е употребил лого девиза „ Продължаваме промяната на Добрич “ още през 2019 година, а Даниел Лорер подава заявление в Патентното ведомство през 2021 година, напомня Трибюн. бг..

Йорданов оспорва и подава поръчка за вписване на марката, като по този метод блокира Лорер и настояванията му. Дългите периоди при такива разногласия пък може да принудят Кирил Петков и Асен Василев да търсят ново име, в случай че изобщо имат желание да записват в миналото партия.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР