Продължаваме промяната - Демократична България предпочитат изцяло те да бъдат

...
Продължаваме промяната - Демократична България предпочитат изцяло те да бъдат
Коментари Харесай

Десислава Атанасова с огледална оферта към ПП/ДБ

" Продължаваме промяната - Демократична България " избират напълно те да бъдат в изпълнителната власт, а ние единствено да ги направляваме. Предлагаме с първия мандат ГЕРБ да бъде в изпълнителната власт, а ПП/ДБ да ни управляват, като ни поддържат.

Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Десислава Атанасова пред бТВ след като през днешния ден стана ясно, че партията препоръчана от " Продължаваме промяната ".

Атанасова разкритикува ПП/ДБ, че те даже не са дали предварително  камо ли да ги съгласуват с ГЕРБ. която бе да се разяснява споделеното ръководство с първи или втори изследователски мандат не се случи, тъй като сътрудниците избраха различен метод, посочи ръководителят на ГЕРБ.

След като ПП/ДБ по детски и напук завършиха диалозите с нас, държейки само на тяхно държавно управление и с техен мандат, то ние сме длъжни да проведем удостовери Атанасова и добави, че на следващия ден стартират срещите на експертно равнище. Представители на ГЕРБ ще се срещнат с Движение за права и свободи от 11 ч. в четвъртък, от 13 ч. с Българска социалистическа партия и от 15 ч. с Има Такъв Народ, а в петък от 11 ч. и с " Възраждане ".
 Има Такъв Народ ще приказват с ГЕРБ, само че това не значело, че ще поддържат техен кабинет
Има Такъв Народ ще приказват с ГЕРБ, само че това не значело, че ще поддържат техен кабинет

Според Станислав Балабанов " театърът " би трябвало да завърши

По време на диалозите ГЕРБ ще показа управническата си стратегия и стартира да търси поддръжка от останалите партии. Явно ПП/ДБ, за жалост, не осмислят какво може да се случи, в случай че не осъществяваме мандатите- шести подред избори, възмутена е Атанасова и добави, че явно държавно управление с втората политическа мощ няма по какъв начин да се получи.

Можем да предложим на партиите да излъчат специалисти или политици или държавното управление да бъде напълно експертно, само че всички да споделим отговорността, че дружно ще решим проблемите на България, изясни Атанасова какви са вариантите пред тях и другите обединения.

Ако не намерим единодушие или никой не желае да се ангажира, естествено, че спечелилият следва да предложи държавно управление на малцинството, уточни ръководителят на ГЕРБ. Тя нито удостовери, нито отхвърли дали партията ще одобри поддръжка от Движение за права и свободи или Българска социалистическа партия.

Атанасова разяснява и изтъквайки, че в случай че Народно събрание не одобри бюджет, то при започване на юли България ще бъде във финансов колапс.

Тя бе запитана и кой ще бъде предлагането на ГЕРБ за министър-председател, а Атанасова само разкри, че партията има няколко варианта- и политици, и специалисти.
 Костадинов: Ще приказваме с ГЕРБ, само че няма да ги подкрепим
Костадинов: Ще приказваме с ГЕРБ, само че няма да ги подкрепим

ПП/ДБ към този момент нямат потребен ход
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР