ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Нито дума за отстраняването на Гешев. Нито дума за

...
ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Нито дума за отстраняването на Гешев. Нито дума за
Коментари Харесай

БОЕЦ: Нови избори и бой до дупка

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!
Нито дума за отстраняването на Гешев.
Нито дума за отстраняването на Висш съдебен съвет и правосъдна промяна.
Нито дума за Кошлуков и Съвет за електронни медии.
Нито дума за Турски поток.

Това разяснява във " Facebook " водачът на БОЕЦ Георги Георгиев.

Нито дума за тези основни и най-важни за БОЕЦ и жителите съответни борби, които водим от години на площадите против мафията и за които платихме и плащаме ужасна цена.

Да, детските градини са значими. Но те ще останат празни, тъй като родителите на децата ще последват своите другари и родственици в чужбина прокудени от зверската корупция и неналичието на правдивост, в случай че Гешев остане на своя пост.

Да, и астронавтите са значими. Един към този момент имаме, дето кацна с дизел на Луната.
Да, и автомагистралите са значими. От Буда знаем, че асфалт не се яде, само че от автомагистрали свиреп се краде. От правдивост имаме потребност, това ни липсва, не лотове и километри.

Николай Василев е от знаковите фигури на Национална движение „Симеон Втори". Осем години министър. Същото Национална движение „Симеон Втори", което вкара Движение за права и свободи директно във властта и трансформира Доган и сараите в страшилище, което завладя страната ни. Същото Национална движение „Симеон Втори", което трансформира земеделците в крепостни и подари земеделието на Движение за права и свободи и зърнарите за 20 години към този момент. Същото Национална движение „Симеон Втори", което ни " даде " Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Николай Василев бе и министър от омразната Тройна Коалиция, бе министър на Станишев. Бе министър дружно с Пеевски, който бе зам. министър в същото държавно управление. Бе там, когато дадоха на " хидроинжинера " Доган милионите за " Цанков Камък ".

За Продажбата на БТК не желая и да разясня. Николай Василев бе министър на държавната администрация когато тя, с цел да обслужи формулата 3-5-8 и властовата лакомия на Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Национална движение „Симеон Втори" бе раздута до чудовищни размери.

Николай Василев е от политиците, по чието време се родиха модела " КОЙ ", Ирена Кръстева, Бойко Борисов и Пеевски. Те са техните татковци и майки.

Не одобрявам този човек да се показва, като притежател на новото и смяната. Защото не е правилно и тъй като нямам време още един път да извървим пътя Национална движение „Симеон Втори" - Българска социалистическа партия - Движение за права и свободи - ГЕРБ. Пътя на мафиотската страна.

Не одобрявам, че в тази прелестна страна няма други способни хора, с изключение на все същите остарели муцуни и фрагментите на сараите.

Тази заран БОЕЦ обявихме своите цели и позиция и ще я следваме поредно и кардинално, както постоянно сме го правили.

Продължаваме своята борба за същински свободна, демократична и правова България. Нови избори и пердах до дупка.
ДА на смяната, НЕ на подмяната!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР