Продължава срещата на секретаря на Съвета за сигурност на Русия

...
Продължава срещата на секретаря на Съвета за сигурност на Русия
Коментари Харесай

Тристранната среща в Израел засега не дава резултат

Продължава срещата на секретаря на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев, съветника по националната сигурност на Съединени американски щати Джон Болтън и израелския им сътрудник Меир Бен Шабат в Ерусалим.

Тази заран Джон Болтън, който съставлява Тръмп, и Николай Патрушев, който съставлява Путин, разговаряха с премиера на страната хазаин Бенямин Нетаняху, съгласно който Израел, Русия и Съединените щати имат една обща цел - да отстранят иранските сили от Сирия, което ще направи Близкия изток по-стабилен.

Вашингтон е подготвен за същински договаряния с Иран, сподели Джон Болтън. Американският консултант по националната сигурност назова Иран „ източник на неприязън и експанзия “ в Близкия изток. Съединени американски щати и Израел са твърди съперници на Иран, само че Русия и Иран са стратегически съдружници, отбелязва ДПА.

Патрушев от своя страна изясни, че американският дрон е бил свален във въздушното пространство на Иран, а във връзка с битката с тероризма Москва и Техеран си сътрудничат, само че Русия ще се съобрази и с терзанията на Израел.

Русия съумява да поддържа тесни връзки както с Иран, по този начин и с Израел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР