Продажбите на електрическия Golf на Volkswagen достигнаха неочаквано високи нива

...
Продажбите на електрическия Golf на Volkswagen достигнаха неочаквано високи нива
Коментари Харесай

Volkswagen разпродаде електрическия Golf

Продажбите на електрическия Golf на Volkswagen доближиха ненадейно високи равнища отвън Германия и моделът на процедура към този момент е съвсем привършен на всички места. Малката електрическа кола бе призната с отворени прегръдки както в Европа, по този начин и отвън нея - Volkswagen e-Golf бе номер 1 в сегмента коли на ток в Западна Европа за месец януари 2018-а.

"Електрическите ни коли са три пъти по-популярни през 2017 година спрямо 2016-а и e-Golf е съвсем изцяло разпродаден. Това значи, че хората са в действителност склонни да стартират да купуват електроавтомобили, стига те да са на вярната цена ", показа шефът на Volkswagen доктор Херберт Дайс.

Немската компания, която към този момент преодолява абсурда "Дизелгейт ", e подготвила цяла гама електроавтомобили с марката I.D. - I.D. Crozz и I.D. Buzz, а на автомобилното ревю в Женева бе показана и лимузината на бъдещето - I.D. Vizzion.

Дайс направи и коментар във връзка с проектите на Volkswagen за лични зарядни станции: "Целта ни е да създадем карането на електроавтомобили допустимо най-просто, комфортно и чисто. Готови сме и да доставяме семейства със зарядни решения за у дома и на открито, които да бъдат налични за всички като цена ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР