Прочутата българска пророчица баба Ванга е давала съвети на хората

...
Прочутата българска пророчица баба Ванга е давала съвети на хората
Коментари Харесай

Съвети на Ванга за хранене и здраве

Прочутата българска пророчица баба Ванга е давала препоръки на хората по всевъзможни въпроси, в това число за лекуването и храненето. Със своите качества тя е излекувала хиляди хора, като на всеки от тях е казвала какви правила да следва.

Ето кои са най-важните и рекомендации за нашето всекидневие:

Движете се повече и работете. Мързелът е болест, която поврежда както нравствено, по този начин и физически. Чистотата би трябвало да се издигне в фетиш. Замърсяване - физическо или духовно, е назад на основаното от Бога, което е постоянно и чисто, и красиво.

Не подарявайте откъснати цветя – по този метод носите тъга на хората, защото откъснатото цвете плаче като малко дете.

Използвайте по-малко торове и химикали. Храната се отравя, а природата към този момент се задъхва.

 Ванга

Светът е почнал с билки и с тях ще свърши. Но те лекуват единствено хората. Така че всеки да се лекува със своите билки.

За да разберете по какъв начин да се лекувате четете езика на Природата – посредством нея Бог приказва. Там е написано всичко.

Лекарствата затварят вратата, през която може да влезе природата посредством билките. Болният организъм може да се излекува - за всяка болежка има билка.

Почитайте и пазете нашата майка – Земята. Тя ни храни и търпи, само че от време на време се надига и санкционира. И може доста тежко да санкционира.

Цветята са живи същества. Те излъчват сила и дават мощ. По това по какъв начин порастват цветята в една къща може да се разбере има ли обич и естетика в нея.

 Цветя

Земята е жив организъм, тъй че не я гневете. За да живеете по-дълго и по-добре изучавайте нейния език и нейните закони и ги спазвайте. Внимателни ли сте, ще ви даде доста. Гневите ли се, ще ви накаже, тъй като е по-силна от вас.

Вие сами тровите Земята и храните потомството си с токсини. После идвате и се оплаквате: „ Ох, какъв брой хора са хванали рак, какъв брой нови заболявания плъзнаха… Помогни, Ванге! “ Вразумете се по-скоро, другояче ще страдате.

Не късайте цветята – всяко от тях е като едно слънце или баня. Любувайки им се, ти получаваш такова избавление, както от слънцето или както след баня. Когато ги късате, те плачат.

Не се плашете от заболяванията. Имайте религия - и най-здравият, в случай че няма религия, ще почине.

 Билки

Не стойте на течение, не стойте на влага, не пийте студена вода. Повечето заболявания стават от настинка, от влага.

Да, медицината прави чудеса. Но и Бог прави чудеса.

Най-страшно е отчаянието. То е най-лошата болест и за него лек няма – то разяжда от вътрешната страна.

Има два типа заболявания. Едните се лекуват с професорски церове, другите – с бабини. Най-важно за лекуването е да знаеш диагнозата.

 Спане

Не са заболели тези, дето са нервни, тези, дето се опасяват от това, от това. На тях акълът им е болен. Със боязън не се живее - дано се прегледат, на невролог да отидат, на бани дано идат и да му пуснат края.

Често пийте чай от горски плодове и растения - те са чисти и са извор на здраве. Минимум един път седмично яжте варено жито. Пийте доста вода, с цел да се очиства организма ви и да имате сили.

Защо пушите? Ако бе хубаво, и мъжете, и дамите щяха да имат комини на главите. Махнете тютюна, живейте по-дълго и без заболявания.

Да не се спи на пода и покрай земята. Там са низшите духове и могат да ви обсебят.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР