Прочистващият ден с ябълки е лек и бърз начин за

...
Прочистващият ден с ябълки е лек и бърз начин за
Коментари Харесай

Ползата от прочистващ ден с ябълки

Прочистващият ден с ябълки е лек и бърз метод за поддържане на органите и за изчистване на организма от шлаки и отрови. Прочистването с ябълки е доста ефикасно и също така е прелестно и вкусно.

Методът има голям брой преимущества. При потреблението на ябълки организмът си почива и се лекува посредством изхвърляне на токсините и останалите нездравословни субстанции, които се натрупват в него.

С този способ ще загубите и няколкото непотребни килограми, които в последно време от ден на ден ви пречат. Този резултат е разследване от обстоятелството, че прочистването с ябълки се основава на правилото на монодиетите.

В идеалния случай прочистващите дни би трябвало да са два или три. Ако за пръв път ще се възползвате от този способ, се предлага да започнете с най-краткия интервал – един ден.

 Ябълкова диета

Кратките прочистващи интервали са удобни за постепенно пречистване и детоксикация на организма. Можете да ги повтаряте три или четири пъти в месеца.

Изяждайте по пет-шест ябълки на ден. Избирайте ги добре узрели, не се предлага потреблението на недоузрели ябълки.

Пийте доста вода – най-малко два литра на ден. Водата би трябвало да е със стайна температура. Можете да капнете малко лимонен сок във водата.

По време на прочистващия ден с ябълки се отпуснете и релаксирайте. Дремете, изпълнявайте леки физически извършения, медитирайте или се разхождайте на пресен въздух.

 Диета с ябълки

Ябълките възстановяват работата на стомаха, черния дроб и пикочните пътища. Те също по този начин намаляват равнището на неприятния холестерол, по тази причина е доста потребно да си извършите най-малко един път в месеца прочистващ ден с ябълки.

В една ябълка се съдържат 10 % от дневната норма хранителни влакнини. Именно те оказват помощ да се отървем от нездравословния холестерол и извеждат тежките метали от организма.

Ябълките се предлагат при авитаминоза, понижено равнище на витамин С, анемия. Ябълките предотвратяват образуването на пикочна киселина и се предлагат при подагра и продължителен ревматизъм.

Най-добре е ябълките да се изяждат необелени, защото по този начин организмът ще получи повече потребни субстанции. Вода би трябвало да се пие половин час след ястие, в противоположен случай се образуват газове.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР