Прочетете още: Какво ни отнеха мобилните телефони (или от какво

...
Прочетете още: Какво ни отнеха мобилните телефони (или от какво
Коментари Харесай

Как безплатно да слушаме музика с Google Music и Spotify?








Прочетете още: Какво ни лишиха мобилните телефони (или от какво ни спасиха)?

Spotify е една от най-популярните стрийминг услуги за музика, която предлага достъп до повече от 30 милиона песни. Еквивалентът на Гугъл се назовава Гугъл Music и дава безграничен достъп до милиони песни. Има обаче метод да слушате гратис музика през тези две приложения. Ето няколко насоки по какъв начин може да извършите това.

Как да се задейства пробния интервал на Гугъл Play Music?

Най-добрият метод за слушане на музика гратис с Гугъл Play Music е посредством 30-дневния експериментален интервал. С него потребителите не са обезпокоявани от никакви реклами и получават достъп до цялата налична библиотека.

Може да се регистрирате за пробния интервал тук, само че се уверете, че след приключването на интервала сте се отказали, преди да бъдете таксувани. Можете да отмените абонирането незабавно и да продължите да употребявате 30-дневния експериментален интервал, без да сте задължени да платите 9,99 пауда в края на месеца.

Как да получим безплатната версия на Гугъл Play Music?

За изцяло безплатната версия на Гугъл Play Music би трябвало да отидете на същата страница за регистрация. Там ще намерите достъп до безплатната версия (тук), само че вместо да кликнете върху бутона за абонамент, изберете No Thanks.

Все отново би трябвало да въведете данните на своята банкова карта или профила си в Paypal, само че стига да не купувате никаква музика от Play store, няма да бъдете таксувани.

Тук обаче има измама. За разлика от Spotify или Deezer, безплатната версия на Гугъл изобщо не наподобява на платената. Няма да получите достъп до стрийминг библиотеката (със Spotify и Deezer получавате няколко реклами, стеснен брой благоприятни условия за пропускане на песните и други ограничавания на функционалностите, само че като се изключи това услугата е същата).

Вместо това в Гугъл Play Music ще можете да качвате до 50 хиляди свои лични песни, които ще можете да слушате на всичките си устройства, в това число на iOS. Освен това ще получите и рекомендации на база на своите желания до този миг.

Макар че това е една потребна услуга, надали е това, което сте очаквали от безплатната версия на Гугъл Play Music. Ако търсите стрийминг услуга, няма да я получите от Гугъл. Вместо това би трябвало да разгледате Spotify или Deezer.

Каква е разликата сред Spotify Free и Spotify Premium?

Абонаментът за Spotify Premium е 9,99 паунда и ви разрешава да слушате всички песни, в това число подкастове и видеоклипове. Ще можете да пътувате в чужбина със своята музика, да получавате по поръчка мобилен достъп и да слушате песни офлайн. Ще имате безграничен брой опция за прескачане на песни и няма да бъдете прекъсвани от реклами.

Но има и алтернатива за абонамент, назова Spotify Free, който е изцяло безвъзмезден. С тази версия също имате достъп до всички 30 млн. песни, само че ще бъдете обезпокоявани от реклами на всеки няколко песни. Освен това с него имате стеснен брой благоприятни условия за прескачане на песни за мобилните устройства и можете да пътувате в чужбина със своята музика единствено за интервал от 14 дни. Освен това безплатния профил не предлага опция за офлайн прилагане.

Но си коства да се стартира със Spotify Free, с цел да ревизирате дали сте удовлетворени с рестриктивните мерки, преди да платите 9,99 паунда за месец.

Пробен интервал на Spotify

Обикновено има и безвъзмезден експериментален интервал за Spotify Premium, в случай че желаете да употребявате вариантите в продължение на няколко седмици. Ще би трябвало да въведете данните на своята банкова карта и когато пробният интервал изтече, ще бъдете таксуваните, ако не го отмените преди крайната дата.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР