Възходът на Монако в Лига 1 продължава! Тимът от Княжеството

...
Възходът на Монако в Лига 1 продължава! Тимът от Княжеството
Коментари Харесай

Възходът на "Монако" продължава, Бен Йедер развинти "Нант"

Възходът на " Монако " в Лига 1 продължава! Тимът от Княжеството завоюва с 1:0 като посетител на " Нант " в среща от 11-ия кръг на френския шампионат.

За " монегаските " успеха е втора поредна и четвърта в последните им пет дуела в шампионата. С нея " Монако " се изкачи до осмата позиция във краткотрайното класиране, която заема с актив от 15 точки, а " Нант " е втори с 19.

Единственото попадение на " Стад де ла Божоар " означи Висам Бен Йедер в 22', когато отбраната на " канарчетата " се провали в обезверените си опити да го спре.

Така френският национал, който мина в " Монако " от испанския " Севиля " в края на летния трансферен прозорец, към този момент има 9 гола в Лига 1 от началото на акцията. Бен Йедер е водач при реализаторите, като е с две попадения повече от Виктор Осимен ( " Лил " ) и Хабиб Диало ( " Мец " ).

В 50-те сезона на " Монако " в елита няма състезател на " монегаските ", отбелязвал толкоз бързо 9 гола. Впечатляващо достижение за 29-годишния Бен Йедер, имайки поради, че екипа на " Монако " са носили футболисти като Тиери Анри, Давид Трезеге, Джордж Уеа и Радамел Фалкао.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР