Проблемният премиер Риши Сунак беше разтърсен, след като един от

...
Проблемният премиер Риши Сунак беше разтърсен, след като един от
Коментари Харесай

Помощник на Риши Сунак се присъединява към заговор за отстраняването му с предупреждение, че страната заслужава по-добро

Проблемният министър председател Риши Сунак беше разтресен, откакто един от най-хубавите му помощници напусна поста, предупреждавайки, че партията на торите може да бъде унищожена до Коледа.

Уил Драй, специфичен консултант, отговарящ за социологическите изследвания и изследване на публичното мнение на номер 10, сподели, че консерваторите се насочват към „ най-голямото проваляне “. Г-н Драй, 26, добави, че обществото желае по-добро и сподели, че депутатите от торите „ дължат на страната “ да помислят кой ги управлява, до момента в който не престават да късат ленти един от различен.

Той оказа помощ за основаването на мехури Проучване на YouGov, финансирано от донори на торите, което откри, че господин Sunak и co са се насочили към победа на общите избори тази година, спечелвайки единствено 169 места. В изказване някогашният асистент сподели, че се е отдръпнал, откакто е бил „ отчаян “ – защото държавното управление „ няма да обезпечи управлението, от което се нуждаем “.

Г-н Драй написа: „ Всеки в тази страна може да види какъв брой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР