Проблемите, в които Кирил Петков се вкара, откакто влезе в

...
Проблемите, в които Кирил Петков се вкара, откакто влезе в
Коментари Харесай

Драмата е голяма! От лъчезарната Линда няма и следа. Кирил Петков я съсипа за година

Проблемите, в които Кирил Петков се вкара, откогато влезе в политиката, не му се отразяват очевидно, само че са унищожили жена му Линда. Тя е напълняла най-малко с 15 кг единствено за към година, написа hotarena.net.
Макар че канадката акцентира, че със брачна половинка й са обособени персони и неговата работа няма нищо общо с нейната, свадите, в които той от време на време се замесва, очевидно се отразяват на нея.
Само до доскоро повече от година Линда Петкова беше лъчезарна, чаровна и извънредно приятна дама, която изглеждаше като визитна картичка на здравословното хранене.
Тя в никакъв случай не е била кльощава, само че личеше, че внимава по какъв начин се храни и че глутенът и захарта нямат място на нейната маса. Именно с това през 2020-а канадката завоюва благосклонностите на Силвена Роу в шоуто на Би Ти Ви „ Мастършеф ”.
Наскоро тя пусна готварска книга, в която е събрала авторски здравословни предписания. Само че към този момент не наподобява както преди. Продължава да е усмихната и лъчезарна, само че очевидно е наедряла, наподобява подпухнала, сякаш недоспала, а от предходното й лъчение няма и диря. Личи, че Линда не се усеща добре, а повода най-вероятно са проблемите на брачна половинка й.
Миналата събота някогашната премиерша беше посетител на Диана Любенова в bTV. На въпрос по какъв начин й се отразява обстановката към мъжа й тя отговори:
„ Ние сме обособени хора. ” Била работила по своята кулинарна книга повече от година и не считала за нужно да отсрочва издаването й единствено тъй като Кирил сега има проблеми.
„ Това е моята работа, моят живот със фамилията, с децата – това е силата на тази книга и е нещо настрана от неговия живот (на Кирил – б.а.). ” Линда не разяснява друго за метода, по който претърпява свадите към брачна половинка си, само че от външния й тип проличава, че не й е леко.
Освен в политически кавги името му, както е известно, беше забъркано и в злословия за паралелна връзка с началничката на политическия му кабинет като министър председател – Лена Бориславова, която сега е бременна. Едва ли има брачна половинка, която може да отмине сходни кавги с лека ръка, без значение дали в тях има истина, или не.
Вижда се, че на Линда не й е било елементарно и това се е отразило на външния й тип.
Освен, че е напълняла, тя наподобява подута, с торбички под очите, каквито нормално имат хората с персонални проблеми и неприятен сън. Ясно е, че в персонален проект претърпява сложен интервал, въпреки че не си разрешава да се оплаква обществено, а се държи извънредно почтено.
Затова пък в професионален проект се радва на извънреден триумф. Както „ Уикенд ” писа, книгата й бе разграбена за дни, а сладкарницата, която от години върти, процъфтява. Независимо от отношението към Кирил Петкова, хората харесват Линда и й симпатизират.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР