Призовавам коалиция ПП – ДБ да оттеглят Станимир Михайлов за

...
Призовавам коалиция ПП – ДБ да оттеглят Станимир Михайлов за
Коментари Харесай

Трус във властта! Ангелов зове ПП-ДБ да оттеглят Михайлов за шеф на НЗОК: Трябва ни морален човек!

Призовавам коалиция Политическа партия – Демократична България да отдръпват Станимир Михайлов за началник на Здравната каса, моли пред epicenter.bg националният представител от ГЕРБ-СДС и някогашен министър на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов.
„ Вносителите на тази кандидатура да размислят, да видят цялата информация, да я осмислят в целокупност и да вземат едно решение, което няма да слага в риск 7,7 милиарда лева – да бъдат ръководени от човек, който има податливост да нарушава законите. Ние би трябвало да изберем честен човек с нравствени качества “, отбелязва проф. Ангелов.
Относно сътрудниците си от парламентарната група някогашният здравен министър признава, че всички са обезпокоени.
„ Всички сътрудници са останали без думи от това, което се случва. Никой от тях не желае да повярва в нещата, които се появяват като информация в медиите (б.р. – за Михайлов). Няма по какъв начин да нарушиш няколко закона и да искаш да заемеш толкоз висок пост в страната “, счита проф. Ангелов.
По думите му не за първи път претендентът на ПП-ДБ за началник на НЗОК Станимир Михайлов нарушава настоящ закон – един път е нарушен законът против пране на пари, а в този момент излиза информация и за нарушаване на Търгавският закон, защото Михайлов е подал декларация с погрешно наличие пред нотариус.
„ Много съм обезпокоен от това, което излиза и това, което се схваща от документите “, признава проф. Костадин Ангеров.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР