Призовавам Бойко Борисов да спре да се занимава с квалификации

...
Призовавам Бойко Борисов да спре да се занимава с квалификации
Коментари Харесай

Манолова към Борисов:Стига приказки, внеси бюджета

„ Призовавам Бойко Борисов да спре да се занимава с квалификации на един или различен политик и да свърши това, за което е определен за министър-председател. Призовавам го да внесе актуализация на бюджета, с цел да може ограниченията за поддръжка на заетостта да бъдат обезпечени до края на тази година. Ако си мисли, че ще избяга от отговорност и ще стовари работата на служебно държавно управление, го предизвестявам, че това няма да стане ”. Това съобщи водачът на ПГ на „ Изправи се Мутри вън! ” Мая Манолова в изявление за Нова тв.

Тя разяснява и решението на „ ИТН ” да не сформира държавно управление.

„ Слави Трифонов ясно сподели причините си. Той разгласи, че е невероятно дълготрайно ръководство. Ако питате мен, имаше място за диалози, за кабинет със лист от задания, с ясно сложени цели, с къс небосвод. Няма какво да се лъжем България е в тежка икономическа и здравна рецесия. Бизнесът е на колене. Хората се опасяват за приходите си, за работата си ”, разясни Манолова.

По думите й от „ Изправи се Мутри вън! ” биха подкрепили държавно управление на смяната. „ Ако ръководителят на Българска социалистическа партия внесе кабинет в Народното събрание, няма да получи поддръжка от „ ИТН ”, „ Демократична България ”, или „ Изправи се Мутри вън! ” и ще чака гласовете вероятно на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Трябва да е ясно на българските жители, че внасянето на подобен кабинет, значи поддръжка от партиите на статуквото. Ние сме изпратени в Народното събрание от жителите, които бяха по площадите. Ние не сме изпратени, с цел да поддържаме кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това е разграничителна линия, която няма да преминем ”, сподели още Мая Манолова.

„ Сигурна съм, че при едни избори, проведени от длъжностен кабинет, голяма част от гласовете на демократичните партии няма да бъдат откраднати. Промените в Изборния кодекс лимитират опциите за операции и дават опция на нашите сънародници зад граница да гласоподават. С разнообразни оправдания не вкарваме електронното гласоподаване към този момент 7 години ”, разясни водачът на „ Изправи се Мутри вън! ”.

„ За мен е значимо партиите и политиците да спрат да се занимават с приемането на папки с мандат и с връщането на папки с мандат, да спрат да се занимават с партийни интриги. Това, от което хората имат потребност, е решение на проблемите им. От „ Изправи се Мутри вън! ” сме внесли промени в Закона за персоналната помощ, които би трябвало да бъдат признати неотложно. Всеки парламентарен част би трябвало да бъде употребен интензивно ”, безапелационна бе Манолова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР