Призовавам Борислав Михайлов незабавно да си подаде оставката като президент

...
Призовавам Борислав Михайлов незабавно да си подаде оставката като президент
Коментари Харесай

Борисов призова Боби Михайлов да си подаде оставката като президент на БФС

Призовавам Борислав Михайлов неотложно да си подаде оставката като президент на Българския футболен съюз, написа министър председателят Бойко Борисов в профила си във Facebook.


" След вчерашната позорна загуба на българския народен тим и поради неприятните резултати на футбола ни, разпоредих на министър Красен Кралев страната да приключи всевъзможни връзки с БФС, в това число и финансови, до отдръпването на Борислав Михайлов от поста ", написа Борисов.

" Категорично съдя и държанието на част от присъстващите на стадиона. Недопустимо е България, която е една от най-толерантните страни в света, и хора от разнообразни етноси и религии живеят в мир, да се свързва с расизъм и ксенофобия ", споделя още министър председателят.
 Министър Кралев: Искаме оставката на Боби Михайлов Министър Кралев: Искаме оставката на Боби Михайлов
Преустановяваме всевъзможни връзки с Български футболен съюз (БФС) до подаване на оставка на ръководителя му Борислав Михайлов. Това заяви министърът...
 10 души са задържани след мача България-Англия 10 души са задържани след мача България-Англия
Българският народен тим по футбол загуби с 0:6 домакинската среща против състава на Англия. Тя беше част от квалификациите за Европейското първенс...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР