Признание за българския евродепутат Илхан Кючюк. Той беше отличен в

...
Признание за българския евродепутат Илхан Кючюк. Той беше отличен в
Коментари Харесай

Награда за Илхан Кючюк от Фондацията на италианските либерали

Признание за българския евродепутат Илхан Кючюк. Той беше отличен в Рим с интернационалната премия „ Джовани Малагоди “, проведена от Фондация „ Луиджи Ейнауди “.

Отличието се дава за разпространението на правилата на независимост и отговорност, заложени в учението на Джовани Малагоди.

Малагоди е създателят и водач на италианските и европейски либерали, а събитието е обвързвано със 120-ата годишнина от рождението му.

 Кючюк за предложенията на Виена за Шенген: Австрия пробва да ни трансферира проблемите си Тази сутрин 1 мин. Кючюк за предложенията на Виена за Шенген: Австрия пробва да ни трансферира проблемите си  Илхан Кючук: Аргументирано би трябвало да отидем във Виена и в Хага и да кажем, че по този начин повече не може Лице в лице 2 мин. Илхан Кючук: Аргументирано би трябвало да отидем във Виена и в Хага и да кажем, че по този начин повече не може  Говорителят на Европейска комисия: Няма връзка сред присъединението към Шенген и механизма за наблюдаване Светът 2 мин. Говорителят на Европейска комисия: Няма връзка сред присъединението към Шенген и механизма за наблюдаване  Урсула фон дер Лайен: България и Румъния са част от нашето шенгенско пространство, дано ги пуснем вътре Светът 7 мин. Урсула фон дер Лайен: България и Румъния са част от нашето шенгенско пространство, дано ги пуснем вътре  Кючюк за предложенията на Виена за Шенген: Австрия пробва да ни трансферира проблемите си Тази сутрин 1 мин. Кючюк за предложенията на Виена за Шенген: Австрия пробва да ни трансферира проблемите си  Илхан Кючук: Аргументирано би трябвало да отидем във Виена и в Хага и да кажем, че по този начин повече не може Лице в лице 2 мин. Илхан Кючук: Аргументирано би трябвало да отидем във Виена и в Хага и да кажем, че по този начин повече не може  Говорителят на Европейска комисия: Няма връзка сред присъединението към Шенген и механизма за наблюдаване Светът 2 мин. Говорителят на Европейска комисия: Няма връзка сред присъединението към Шенген и механизма за наблюдаване  Урсула фон дер Лайен: България и Румъния са част от нашето шенгенско пространство, дано ги пуснем вътре Светът 7 мин. Урсула фон дер Лайен: България и Румъния са част от нашето шенгенско пространство, дано ги пуснем вътре

На церемонията в постройката на Сената в Рим участва елитът на европейските либерали, измежду които и някогашният министър председател на Италия Матео Ренци.

„ България би трябвало да откри своя паспорт, с който да бъде ценена. В същото време не би трябвало да изоставяме двата приоритета  - влизането в Шенген и в Еврозоната “, сподели Илхан Кючук.

Кой е Илхан Кючюк ?

Илхан Кючюк е български политик от Движението за права и свободи (ДПС) и съпрезидент на партия „ Алианс на либералите и демократите за Европа “. Той е член на Европейския парламент за втори мандат от групата на „ Обнови Европа “.

Роден е на 16 септември 1985 година в Севлиево. Има бакалавърска степен по политически науки и ръководство 2004-2008 година от Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий “ и магистърска степен по право от Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий “.

Участва в разнообразни образования и специализации като Академията за обществени политики (Прага, Чехия), Международна лидерска академия (Гумерсбах, Германия), Програмата на департамента на Съединени американски щати по стопански, политически и обществени въпроси на Европа и Програмата за външна политика към Россотрудничество, Русия.

През 2012 година приключва Българско учебно заведение за политика „ Димитър Паница “ и взе участие в Световния конгрес по народна власт в Страсбург, Франция. През 2014 година специализира в Националното висше учебно заведение по администрация на Франция (ENA).

Илхан Кючюк е член на Младежко Движение за права и свободи от 2005 година, като през годините се е занимавал с разнообразни действия в границите на организацията. През 2014 година е определен за народен представител в Европейския парламент в парламентарната група на Алианса на либералите и демократите за Европа (АЛДЕ). При извършените избори на 26 май 2019 година той е определен с нов петгодишен мандат за член на Европейския парламент от листата на Движение за права и свободи.

Илхан Кючюк е фамилен с едно дете.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР