Признание, че мафията е започнало по времето на Иван Костов

...
Признание, че мафията е започнало по времето на Иван Костов
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: ДеБъ да признаят, че мафията е започнала по времето на Иван Костов!

Признание, че мафията е почнало по времето на Иван Костов и обществено опрощение от „ Демократична България “ изиска депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков. Това стана ясно от пост във фейсбук страницата му.

„ Имам три условия към Демократична България:

1. Да признаят, че инсталирането на мафията е почнало по времето на Иван Костов, за което директна отговорност носи присъдружната им партия ДСБ, а останалите – солидарна. Да се разкаят обществено и да се извинят на българския народ.

2. Да изключат от обединението си партията ДСБ с ръководител Атанас Атанасов и се разграничат обществено от водената от тази партия деструктивна политика от основаването и до в този момент.

3. Да се съгласят да вземат участие в дълбока и всеобхватна проверка на промените, извършени от държавното управление на Иван Костов (1998-2001 г.) във всички сфери, които по признанието на самия него са осъществени покорно, под диктовката на некомпетентни консултанти и са изначално неверни, като са довели до инсталирането на мафиоти структури (вж. т. 1).

Докато не се организира прям спор за първопричината и източника на систематичните ни проблеми, всевъзможен различен диалог е ненужен.

Заб. Костов не трябваше да си отваря устата. Томислав Дончев ги предизвести. Гордостта е смъртен грях! “, добави той.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР