Приятелството на Памела Андерсън с основателя на Wikileaks милионера Джулиан

...
Приятелството на Памела Андерсън с основателя на Wikileaks милионера Джулиан
Коментари Харесай

Памела Андерсън преживява истински ад заради Джулиан Асандж

Приятелството на Памела Андерсън с създателя на Wikileaks милионера Джулиан Асандж й навлече проблеми. Заради многочислените визити в посолството на Еквадор в Лондон, където 46-годишният Асандж живее от 2012 година, звездата от ”Спасители на плажа ” извикана на разпит в ФБР, оповестява Radar Online.

Обвиненията в обезчестяване и полово принуждение от две дами в Швеция, Асандж написа в обществената мрежа Туитър: ”ФБР си има нова цел – Памела Андерсън ”, написа Блиц.

В отговор на идния разпит в ФБР някогашния модел на Playboy изригна, че ФБР би трябвало да се занимава с Фейсбук, а не с нея, визирайки абсурда към обществената мрежа и изборите, на който за президент беше определен Доналд Тръмп. Вчера стана ясно, че персоналната информация на 50 милиона консуматори е била използвана от консултантската компания „ Кеймбридж аналитикс ”.

В Съединени американски щати стартира инспекция против Фейсбук. Федералната комисия по търговия проверява обществената мрежа след обвиняванията, че персоналната информация на 50 милиона консуматори е била използвана от консултантска компания, наета от акцията на Доналд Тръмп.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР