Приятелка на 18-годишната Д.М. от Стара Загора, която е била

...
Приятелка на 18-годишната Д.М. от Стара Загора, която е била
Коментари Харесай

Жертвата на изрода с ножчето казва само „Да“ и „Не“. Близка: Не виждам как ще живее занапред

Приятелка на 18-годишната Д.М. от Стара Загора, която е била брутално обезобразена от приятеля си Г.Г. на 26 години, описа нови детайлности за случая, който потресе цяла България. Момичето е в болница, обезобразено и в тежко положение, откакто нейният другар нарязва цялото ѝ тяло с макетен нож. Нанесените рани по ръцете, краката и гърдите са близо 400. 26-годишният мъж е арестуван, а след 72 часа – пуснат.
За ужаса на претърпяното ни споделя другарка на момичето, която е до нея от деня на жестокото нахлуване.
„ На 26 юни се е звъннало на домофона вечерта, никой не е дал отговор, той е споделил: „ Аз съм “, детето е отключило, тъй като го е разпознала, и оттова нататък е било някаква кланица. От болничното заведение споделиха, че е имала 400 шева.
Цялата е нарязана – краката, ръцете, гърба, гърдите, корема, по главата има провали от машинката, носа ѝ е строшен, окото ѝ е затворено от синини, тъй като това е било свиреп побой. Освен всичко това, душeвността на детето е разрушена. Детето единствено споделя „ Да “ и „ Не “, отхвърля да приказва “, показа тя пред Bulgaria ON AIR, криейки самоличността си.
„ Има доста неща, които детето не си спомня. Важното е, че фамилията направи крачка и се престраши, тъй като ни е боязън. Имало е и закани, само че тя от боязън не е споделила нищо, т.е. тя видно е била заплашвана, с цел да не си споделя.
Това е подобен потрес и даже не мога да си показва. За мен това не е човек, по какъв начин може да си разреши да направи такова нещо. Реално какъв е и с какво се занимава – не мога да кажа и да, боязън ни е, тъй като той е на независимост “, добави дамата.
В момента с изключение на психическата контузия, момичето към момента не може да се възвърне и физически.
„ Само желая да кажа, че кремът е 140 лева и стига за 2 дни. Мажат се всички рани, можете да си визиите какво е. Раните зарастват, само че аз нямам сили да ги видя. Психиката ѝ е разрушена тотално, не виждам по какъв начин това дете ще продължи живота си напред “, разяснява още тя.
А управляващите не дават детайлности на фамилията до петък, когато казусът добива гласност. Близките на момичето упорстват за правдивост, с цел да спрат да живеят в боязън.
„ Дори не ни уведомиха, че е пуснат. Много бихме желали да разберем какви връзки има. Няма такава присъда за това което е предизвикал. Надяваме се да бъде арестуван, с цел да може най-малко малко да си отдъхнем и освен ние, това е дребен град има доста хора които са обезпокоени “, сподели още дамата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР