Приятелите ви ще избягатЖенените приятели, познати и двойки ще тичат

...
Приятелите ви ще избягатЖенените приятели, познати и двойки ще тичат
Коментари Харесай

Петте кошмара на развода

Приятелите ви ще избягат
Женените другари, познати и двойки ще тичат „ през глава”, когато чуят за развода ви. Случайно да не се окаже заразно, нали се сещате? В момента, в който една видимо щастлива двойка признае личната си дълбока, тъмна горест и реши да направи нещо по въпроса, всички останали стартират да слагат под въпрос личните си бракове. Не всеки е в положение да гледа обективно на друга двойка, без да съпоставя обстановката със своята. Хората не са подготвени да се взират в огледалото и да си задават тежки въпроси. И това е обикновено.

Гостуването с приспиване ще се промени
Вземете да вземем за пример фамилните ваканции и груповите бягства през уикенда. Да бъдете част от двойка значи, че постоянно сте с приоритет при разпределянето на стаите. Този „ разкош “ не е обезпечен, откакто се разведете. Свикнете с разтегателния диван и леглото в споделена стая с вашия племенник младеж, майка ви и така нататък

На челото ви има алено „ Р за Разведен/а”
Не може да го видите, само че го има. Там е. Свиквайте. В последна сметка ще го носите с горделивост. Засега просто знайте, че е там и осведоми хората по какъв начин да се отнасят с вас. Ако на улицата срещнете човек, който познавате, когато сте били женени, в очите му се появява нов взор. Съчувствие? Загриженост? Опитва ли се да усети вашето психическо положение? Това е невидимото „ Р за разведени “ на челото ви, което обърква хората, когато се пробват да създадат оценка на обстановката и четат сред редовете.

На вас се гледа като на опасност
Жените ще си помислят, че желаете мъжете им. Да, знаем, че е стереотипно. Но е реалност, че някои дами са застрашени от мощни, сполучливи, щастливо самотни дами. И за какво да не бъдат? Разведените дами, които ръководят личния си живот и основават свои лични пътища към щастието, са хора, които би трябвало да се имат поради.

5. Ще се чудите дали сте създали верния избор
Най-вече по време на тихите моменти, когато откриете, че ще украсявате сами за Коледа, тъй като децата ви са с някогашния. Или самотната съботна вечер, когато някогашни другари вечерят дружно и разгласяват във Фейсбук. Щеше ли да е по-лесно просто да останете омъжени? Вярвайте повече в себе си. Добре е да погледнете обратно. Всички би трябвало да се замислим, с цел да се учим и да продължим. Доверете се, че където и да се намирате, е тъкмо там, където би трябвало да бъдете, даже в случай че сте на прочувственото дъно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР