Те с добри биографии, притежават знания и умения, за да

...
Те с добри биографии, притежават знания и умения, за да
Коментари Харесай

6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа

Те с положителни биографии, имат познания и умения, с цел да пазят ползите на своите съграждани

Коалиция ГЕРБ-СДС без подозрение ще е първа политическа мощ на идните парламентарни избори, а огромният въпрос е какъв брой депутати ще прати в 50-ото Народно заседание.

Във Втори МИР Бургас упоритостите са за пет или даже шест народни представители, което ще приближи партията до най-силните й резултати.

За пръв път обаче се чака ножицата да се отвори необятно, така първите 4 в листата евентуално ще станат част от идващия Министерски съвет, а други от челната десетка се готвят за така наречен – втори ешалон на властта.

По този метод вратите към Народното събрание са на път да се отворят няколко от новите лица на ГЕРБ, които са представителите на общините от района.

Всеки един от тях има своя идея. Те са с положителни биографии, имат познания и умения, с цел да пазят ползите на своите съграждани.

Ето шестима кандидат-депутати, които заслужават Вашата поддръжка:

Илиян Щерев е претендент за народен представител от Поморие . Той е на 60 години, родом от Ахелой. Завършил е бакалавърска степен по стопанска система на строителството в Икономическия университет във Варна (бивш ВИНС). Работил е в „ Туристстрой Слънчев бряг “, отдели „ Ново строителство “ и „ Капитално строителство “, след това е бил и шеф на държавното сдружение (1997-2000 година). В последните 24 години ръководи личен бизнес.

Илиан Щерев има зад тила си и добра кариера в обществения бранш – три мандата е общински консултант от ГЕРБ в Поморие и ръководител на непрекъснатата комисия по „ Финанси и европейска интеграция “

Той добре познава проблемите на общината и родния си Ахелой и има съответни решения. Една от главните му цели е да се бори за разпределяне на средства за модернизиране на пристанището, ще упорства и за рестартиране на плана за брегоукрепване, който бе замразен след края на последното държавно управление на Бойко Борисов през 2021 година.
 Илиан Щерев, претендент за депутат от ГЕРБ
Светлана Чакърова е номинация на структурата в Созопол . Тя е на 33 години, приключила е „ Начална педагогика “ в университет „ Проф.д-р Асен Златаров “ в Бургас, а също по този начин и мениджмънт в Стопанската академия „ Димитър А.Ценов “ в Свищов. В момента работи в огромна частна болница.

Член е на ГЕРБ от основаването на партията, а от няколко години е и в общинското управление на структурата в Созопол.

Сред главните й цели са привличането на повече вложения в дребните обитаеми места, транспортната съгласуваност и развиването на историческия и културен туризъм. Категорична е, че тези съставни елементи са наложителни, с цел да създадат Созопол устойчива дестинация.

Един от главните цели е привличане на повече вложения в дребните обитаеми места. Искам да се сложи акцент върху опазването на историческото и културно завещание на
 Светлана Чакърова е претендент за депутат от Созопол
Валентин Ганчев е различен от претендентите за народни представители, представител на структурата в Карнобат . Той е на 41 години, фамилен, с две деца. Средното си обучение е приключил в СУ „ Христо Ботев “ в родния си град, а висшето – в Бургаския свободен университет със компетентност „ Компютърни системи и технологии “.

От близо 20 години работи в областта на сухопътния превоз, спедицията и логистиката.

„ Влизаме в шести следващи избори за 3 години и би трябвало да върнем доверието на хората в политиците. Заради това ние си слагаме реализуеми цели, които могат да подобрят живота на всички в района. Личната ми идея ще бъде пътната инфраструктура и възстановяване на свързаността на общините с регионалния център, както и сред дребните обитаеми места “, сподели Валентин Ганчев.

Той е член е на ГЕРБ от 2007 година, а сега е част от общинското управление в Карнобат. Зад гърба си има един сполучлив мандат като консултант (2015-2019)/
 Валентин Ганчев е предлагането на структурата от Карнобат
Марин Комитов от Средец е човек, който има ясна идея – опазването и развиването на Странджа – зеленото злато на България.

Той е на 36 години, приключил НПГГС „ Христо Ботев “ във Велинград, след което се дипломира като бакалавър от Лесотехническия университет в София. През 2012 година се завръща в родния си Средец и стартира от най-ниското ходило в „ Общински гори “ – маркировач. Днес е зам.-директор.

„ В Средец могат да се развият биоикономики от европейско равнище, да се привлекат младежи в обитаемоте места, тъй като Странджа е едно благосъстояние, което малко на брой правят оценка. Моите персонални цели са да пазят ползите на общността, работещите хора от нашата община да имат положителни информационни пътища, с цел да могат да живеят в родните си обитаеми места “, сподели Марин Комитов, който е с преференция 114.
 Марин Комитов от Средец ще се бори за развиването на общината и Странджа - зеленото злато на България
Андон Михайлов е представителят на Община Камено в листата на ГЕРБ-СДС във Втори МИР Бургас. Той е на 32 години, преподавател е в ОУ „ Васил Левски “ в Българово.

Завършил е висшето си обучение в университет „ Проф.д-р Асен Златаров “ със компетентност „ Български език и история “, а по-късно има и няколко следдипломни квалификации, както и редица документи, които му дават опция да се развива професионално.

Сред главните му цели влиза ясна стратегия за подпомагането на образователните заведения с по-малък брой възпитаници в дребните региони, интеграцията на децата в риск, както и такива със специфични просветителни потребности, облагородяването и развиването на дребните обитаеми места в района и туризма.
 Андон Михайлов бе награден на тържествена гала за триумфите си в образованието
Чани Стойчев е добре познато име в политическите среди, само че е ново лице в листата на ГЕРБ. Той е някогашен кмет на сунгурларското село Прилеп, където ръководи сполучливо два мандата. В момента е общински консултант. Кандидат-депутатът е на 42 години, фамилен, с едно дете. Завършил е професионалната гимназия „ Константин Фотинов “ в Бургас. Работил е във Военоморските сили в Атия до 2008 година.

„ Запознат съм с проблемите на община Сунгурларе и проблемите на дребните обитаеми места в общината и мога да ги показва на най-високото равнище в страната. Приоритетните проблеми – обучение, опазването на здравето, публично “, сподели той.
 Чани Стойчев от Сунгурларе е друго от новите лица в листата на ГЕРБ-СДС
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР