Привикването на министър-председателя Кирил Петков в п, свързани с корупционни

...
Привикването на министър-председателя Кирил Петков в п, свързани с корупционни
Коментари Харесай

От ИТН се заканиха на Гешев: Дните му са преброени

Привикването на министър-председателя Кирил Петков в п , свързани с корупционни практики, съставлява " институционален напън ". Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов.

" Може би господин Гешев продължава да мисли, че е недостижим. Но съм уверен, че с поредност и с концепциите, които имаме като съдружно държавно управление, дните му като основен прокурор са преброени ", изострен бе той пред публицисти.
 Прокуратурата вика на разпит Кирил Петков и Лена Бориславова
Прокуратурата вика на разпит Кирил Петков и Лена Бориславова

Работи се и по лист с имена и прякори, които те са споделили на срещата с Иван Гешев

" Ако следим обстановката от последните дни, можем да похвалим Конституционния съд по тази причина, че реши, че правосъдният министър може да изиска оставката на основния прокурор. Какво ще се случи във Висшия правосъден съвет обаче на база хората , които са там, аз съм песимистично надъхан. Но в последна сметка да се надяваме, че Висш съдебен съвет ще се вслуша и в правосъдния министър, и в Конституционния съд ", изрази вяра националният представител.

Четворната коалиция се стреми да подмени " прогнилите практики ", само че за това ще би трябвало " малко време ", уточни Балабанов. " Все отново сме кабинет на месец и половина. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР