Новоизбраният български евродепутат от ПП Има такъв народ, Ивайло Вълчев

...
Новоизбраният български евродепутат от ПП Има такъв народ, Ивайло Вълчев
Коментари Харесай

Има такъв народ стана част от групата на Европейските консерватори и реформисти

Новоизбраният български евродепутат от Политическа партия " ИТН ", Ивайло Вълчев през днешния ден е признат в групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Европейския парламент, оповестяват от партията.

Вълчев бе признат единомислещо от всички членове на групата на ежеседмичното съвещание на ЕКР.

" Неслучайно предизборният девиз на Има Такъв Народ беше - Да върнем здравия разсъдък! Със своята активност в Европарламента и ЕКР, считам да затвърдя това политическо обръщение. Ще се боря за Една Европа, която добре познава своите християнски корени. Европа, която пази своите граници. Съюз, чийто политики да доведат със себе си стопански разцвет, а не зелени утопии. Моята интензивност в Европейския парламент ще рефлектира тези ми визии ", е декларирал той.

Съпредседателят на групата Никола Прокачини, от ръководещата в Италия партия " Италиански братя ", приветства Вълчев и му пожела триумф. Редица от членовете на групата на ЕКР са изразили удовлетворение, че България ще продължи да има собствен представител в групата, показват от партията.

Като съществени свои задания Ивайло Вълчев е извел запазването на обичайните полезности на Европа, насърчаването на десни политики, които да доведат до стопански разцвет, както и отбраната на външните граници на съюза.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР