Принцеса Кейт и принцеса Шарлот координираха цвета на своите тоалети

...
Принцеса Кейт и принцеса Шарлот координираха цвета на своите тоалети
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и принцеса Шарлот споделят трогателен момент на майка-дъщеря

Принцеса Кейт и принцеса Шарлот координираха цвета на своите тоалети през днешния ден с морска тематика в трогателна респект на майка-дъщеря.

Двойката беше забелязана да напуща Бъкингамския замък в конска карета, следвана зад крал Чарлз и кралица Камила като част от парада Trooping the Color.

Кейт носеше снежнобяла рокля, украсена с чисто черно отрежете и завържете в горната част на монохромния номер. Обръщайки цветовете, принцеса Шарлот носеше черна префора с кант в цвят слонова кост и вратовръзка.

Десетки кралски почитатели се подредиха по пътя на парада в централен Лондон, надявайки се да зърнат принцесата, която самоуверено се бори с рака. Тя получи диагнозата си за потрес преди няколко месеца и не е била виждана обществено, до момента в който се справяше с неуточнената форма на положението.

Феновете са възхитени, защото тя се завръща пред очите на обществеността и в този момент тя е изобразена по какъв начин потегля със фамилията си преди днешните празненства. Очаква се по-късно тя да се качи в карета, пътуваща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР