Приватизацията направи България богата. Благодарение на нея сме в ЕС.

...
Приватизацията направи България богата. Благодарение на нея сме в ЕС.
Коментари Харесай

Асен Агов: Приватизацията е причината да сме в ЕС

Приватизацията направи България богата. Благодарение на нея сме в Европейски Съюз. В икономическо отношение сме добре, само че политическите промени за самоуправление на локално равнище би трябвало да продължат.
Пред bTV журналистът и някогашен народен представител Асен Агов съобщи, че посткомунизмът като събитие е повода доста хора да вземат решение да изоставен страната ни.

“Това събитие продължи прекомерно дълго. Този посткомунистически танц - с две крачки напред и една обратно, е повода хората да се разочароват и да емигрират, само че даже да не беше паднал комунизмът, те щяха да желаят да избягат”. Това съобщи пред bTV журналистът и някогашен народен представител Асен Агов.

По думите му у нас е завършил единствено икономическият преход. Има голяма потребност от още промени - системата не е приключена, а институциите са в застой, счита Агов.

Приватизацията направи България богата. В икономическо отношение сме добре, само че политическите промени за самоуправление на локално равнище би трябвало да продължат.Приватизацията направи България богата. В икономическо отношение сме добре, само че политическите промени за самоуправление на локално равнище би трябвало да продължат.

“Благодарение на тази приватизация сме в Европейски Съюз, България е изумително богата. 94 млрд.лв са спестяванията на хората, а процентът на фамилиите е забележителен. Кретаме откъм гърба на опашката на Европа, тъй като не е осъществена промяната. Институциите са същите, основани от Търновската конституцията. Власт власт възпира, а сега няма кой да го направи”, счита Агов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР