Привържениците на Нюкасъл се организираха мълниеносно в социалните мрежи след

...
Привържениците на Нюкасъл се организираха мълниеносно в социалните мрежи след
Коментари Харесай

Минути след назначението в Нюкасъл, Брус атакуван от феновете

Привържениците на Нюкасъл се проведоха мълниеносно в обществените мрежи след оповестеното през днешния ден предопределение на Стив Брус за управител на тима. В „ Туитър” единствено броени минути след известието на „ свраките” самодейността #BruceOut набра сериозна известност.

58-годишният експерт в понеделник напусна Шефилд Уензди дружно с целия си щаб, с цел да се придвижи на „ Сейнт Джеймсис Парк” в едни смутни времена. Те са белязани от следващият отрицателен изблик сред притежателя Майк Ашли и последователите, които посрещнаха с шумно отрицание раздялата с досегашния ментор Рафаел Бенитес. Испанецът направи чудеса от смелост с лимитирани финанси през последните 2 сезона, в които разреши на Нюкасъл да не бъде измежду забърканите в борбата за оцеляване.

Испанецът по този начин и не получи нужните гаранции, че Ашли ще влага в нови играчи, по тази причина остави контракта си да изтече и сетне подписа с китайския Далиен Ифан. Брус ще има доста сложна задача да завоюва благосклонностите на последователите, като даже персоналната му обвързаност към отбора надали ще е от изгода. В очите на почитателите той се числи към поддръжниците на Майк Ашли, който неведнъж беше свикан да продаде клуба.

To quote William Shakespeare's Hamlet, Act III, Scene III, Line 87; No.
— Jonny Sharples (@JonnyGabriel) July 17, 2019
pic.twitter.com/pVQ0Zi5Ee4
— James Knowlson (@jimknowlson) July 17, 2019
Tell ya dad not to bother unpacking @AlexBruce84
— OUT TILL ASHLEYS GONE (@toondave2015) July 17, 2019
And with that the biggest downgrade in football history is complete
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР