Привържениците на Левски реагираха остро на решението на ръководството на

...
Привържениците на Левски реагираха остро на решението на ръководството на
Коментари Харесай

Мачовете с руски отбори разгневиха феновете на "Левски"

Привържениците на " Левски " реагираха остро на решението на управлението на футболния клуб да играе контроли с съветски тимове по време на лагера си в Дубай. Недоволството на почитателите произтича от избора на противници макар интернационалните рестрикции против съветския спорт.

В програмата за зимна подготовка на " Левски " бяха включени три инспекции с тимове от Русия - " Краснодар ", " Спартак " (Москва) и " Урал " (Екатеринбург). Първият мач - с " Краснодар ", който трябваше да се състои на 17 януари, бе анулиран по решение на съветския клуб, без да се показват аргументи. Засега в програмата на " сините " остават другите две инспекции - със " Спартак " (22.I) и " Урал " (31.I).

По време на акцията си, извършена на ст. " Виваком Арена - Георги Аспарухов ", почитателите на " Левски " разпънаха няколко плаката. Те гласяха: " Не легитимирайте путинския тероризъм ", " Контроли с съветските тимове? " Левски " значи независимост, а не робия! " и " BOYCOTT TERRORUSSIA ".

И това напълно не е единична позиция на групичка последователи, защото в сряда и Националният клуб на последователите се разгласи против въпросните мачове.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР