Привържениците на италианския гранд Милан запазиха два блока от Сектор

...
Привържениците на италианския гранд Милан запазиха два блока от Сектор
Коментари Харесай

Феновете на Милан запазиха два блока на `Васил Левски` за мача в чест на Гунди

 Гунди ще се появи на терена против Милан  Левски разгласи публично мач с Милан в чест на Гунди
Привържениците на италианския гранд Милан резервираха два блока от Сектор Г на националния стадион " Васил Левски " за дуела сред " росонерите " и Левски в чест на 75-ата годишнина от рождението на Георги Аспарухов-Гунди, написа " Тема спорт ".

Мачът сред двата тима ще се организира на 11 август от 19:43 часа.

" Лятото е в разгара си, само че за епичното посещение на почитател клуб Милан България в Разград за дуела Лудогорец - Милан през февруари към момента се носят митове...

Съдбата обаче още веднъж намигна на всички червено-черни сърца в родината ни и ще ни даде опцията да следим още веднъж онлайн момчетата на Рино Гатузо! Досещате се защо става въпрос...

Датата е 11 август, мястото - Националният стадион " Васил Левски ", началният час - 19:43 часа, а събитието - приятелският мач Левски - Милан, наименуван " 75 години Георги Аспарухов " и отдаден на годишнината от рождението на Гунди.

За да продължим традицията и концепцията, че ФКМБ е едно огромно червено-черно семейство, можем на драго сърце да ви поканим да гледаме тази среща дружно в бранш Г, блокове 43 и 44 ", се споделя в известие на " росонерите ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР