Притеснявам се за живота на моя сват Васил Божков! Притеснението

...
Притеснявам се за живота на моя сват Васил Божков! Притеснението
Коментари Харесай

Софиянски проговори! Голямо притеснение за Божков

" Притеснявам се за живота на моя сват Васил Божков! Притеснението ми е обвързвано с това, което се случи с починалия Алексей Петров. Надявам се да не стане като с него. "

Това сподели някогашният министър председател и столичен кмет и сват на Божков- Стефан Софиянски. Той схванал новината за завръщането на предприемача от Дубай от медиите. Иначе не поддържали връзка със свата си, сподели пред  " България през днешния ден " Софиянски.
-->
" Ние не се чуваме и виждаме. Но знаете ли, по-добре, че по този начин стана - тук да се изяснят нещата и да се завършва към този момент с всичко към него. А за какво е решил тъкмо в този момент да се върне, аз не мога да проучвам и даже да разясня неговото решение ", показа още някогашният столичен кмет. Той сподели, че сега се намира в селото си Поручик Чунчево край морето и си почива интензивно. 

Снахата на Васил Божков Ива Софиянска също не отиде до летището да посрещне именития си свекър. " Да, близка съм на Божков и да, заставам зад тила му. Но апелирам ви повече не желая да приказвам ", сподели пред кореспондент на вестника някогашната водеща от Нова тв и майка на двете внучета на Божков от сина му - Антон. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР