Пристигането на новия мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник може

...
Пристигането на новия мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник може
Коментари Харесай

Ралф Рангник променя ролята на Роналдо в Ман Юнайтед?

Пристигането на новия управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник може да промени съществено ролята на Кристиано Роналдо в тима, написа британското издание The Guardian. 36-годишният португалец бе оставен на пейката и влезе като запаса в 64-тата минута в последния мач на Юнайтед против Челси този уикенд в 13-ия кръг на Висшата лига. Дали Роналдо ще има съществена роля съгласно концепциите на Рангник, зависи от протичащото се в състава все още. И до каква степен клубът е подготвен да се подчини на философията на 63-годишния немски експерт.

От дадена позиция измененията са разумни за тим, който не тича задоволително и не демонстрира явен жанр на игра. В този смисъл първата смяната бе изваждането на Кристиано Роналдо от стартовия състав. Нещо, в което мнозина видяха намесена волята точно на новия управител Ралф Рангник, било то като непосредствено негово условие или блян на сегашния треньорски екип да задоволи желанието му.

Рангник обича младостта и силата. Усилие, подчинено на колектива. И несъмнено не е последовател на звездните играчи. " Идеята е тим, без индивидуалисти ", е казвал германецът, който ненавижда самодоволството и чувството, че си прикрепен на едно място. Как сходна философия ще проработи в клуб, който към момента страда за управител, назначен пред 1986 година, пита The Guardian в публикацията, отдадена на Рангник.

За Кристиано Роналдо няма невъзможни неща във футбола. Със сигурност би тичал за тима. Но той към този момент е на 36, а в последните години играта му се трансформира. И наподобява е тъкмо вид футболист, който Рангник надали би желал да притегли в построен по негов усет състав на Манчестър Юнайтед. В същото време би било неправилно да се вършат заключения от един мач и то против водача във Висшата лига. Но чувството за смяна е налице, твърди британското издание.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР